Lotusgrill

The Summer is magic!

Temperaturen stijgen deze week naar tropische waarden; we genieten van de zon en de warmte. We leven het liefst buiten en we eten het liefst buiten. We doen niet moeilijk, maar gewoon lekker snel; een stokbrood, lekkere salade, maar we willen wel een stuk vlees, vis of vega van de BBQ. Het smaakt heerlijk, en het ruikt ook zo lekker….. de geur van een sateetje, een hamburger voor de kids, gegrilde aubergines met knoflook, of een spies met gamba’s. Genieten met een grote G!

 

Doordeweeks barbecueën is altijd wel een dingetje, want eer je zo’n ding aan hebt, ben je soms wel even bezig. De Lotus Grill brengt dan uitkomst. De Lotus Grill is een superhandige kolen-bbq, die door z’n bijzonder slimme ontwerp de voordelen biedt van een bbq op houtskool, maar die je net zo snel kan gebruiken als een elektrische of gasbbq. Hij heeft namelijk een ingebouwde, op batterijen werkende ventilator die voor een blaasbalg effect zorgt. Hierdoor worden de kooltjes snel aangewakkerd en is hij binnen een minuut of 3 klaar voor gebruik.

 

Lotusgrill uit elkaar

Daarnaast is hij zo vernuftig ontworpen dat de buitenkant ‘koud’ blijft; je kan hem zo oppakken en ergens anders neerzetten. Of, wat natuurlijk nog veel leuker is; meenemen naar het park of strand, om op zo’n heerlijke warme dag of avond gezellig met vrienden en familie te picknicken op een plek waar je dat niet zo snel doet. 

 

Heeft ie nog meer slimme dingen? Jawel, want doordat het vet en sappen van je producten niet op de kooltjes kunnen druppelen, is hij ook (praktisch) rookvrij.

 

En het schoonmaken dan? Dat moet dan haast wel het addertje in het gras zijn. Nee hoor! 

 

De Lotus Grill kan namelijk heel erg makkelijk gedemonteerd worden, waardoor de binnenste schaal en het grillrooster zo de vaatwasser in kunnen. Deze dubbelwandige constructie zorgt er ook voor dat de buitenste schaal nooit heet wordt en schoon blijft. Tenzij een van je kids toeren uithaalt met de fles ketchup natuurlijk, maar een vochtig doekje is dan ‘all you need’.

 

Ik weet in ieder geval wat ik vanavond ga eten; om 18.30 uur thuis en dan heb ik om 19.00 uur de eerste hamburger op m’n bord liggen!

 

Eet smakelijk!!