Smoothie recept

Smoothie!

 

Met deze temperaturen is het heerlijk om buiten te genieten van de zon. Volwassenen moeten minimaal 2 liter water op een dag drinken. Vooral met dit zonnige weer is het dus belangrijk dat je genoeg drinkt. Soms willen we iets anders dan water maar wel iets waarmee je ook gehydrateerd blijft. Een smoothie!

Je kunt talloze combinaties maken met verschillende soorten fruit. De bosvruchten smoothie is onze grote favoriet en ook nog eens makkelijk te maken. Het kokoswater in deze smoothie hydrateert je lichaam erg goed en is een vervanger van water. Het geeft een zoetere smaak zonder dat de kokos smaak erg overheerst.

 

Smoothie

Wat heb je nodig? 

  • Een Blender
  • 300 ml kokoswater (ongezoet)
  • 100 gram bevroren bosvruchten
  • 100 ml water

 

Bereiding:
Dit is heel makkelijk! Doe gewoon alle ingrediënten in een blender en er ontstaat een mooie rode smoothie. 

 

Geniet nu van je heerlijke, verkoelende en ook nog eens gezonde smoothie, drink smakelijk!

 

TIP 1: Je kan de bosvruchten natuurlijk vervangen voor ander fruit zoals bijvoorbeeld ananas ( Pina Colada! :) Nee ik heb niet gezegd dat je het water moet vervangen voor witte rum!) of aardbeien of mango. Let wel op dat het fruit bevroren is!

 

TIP 2: Als je net iets teveel smoothie hebt gemaakt is het natuurlijk ook heel leuk, lekker en gezond om zelf ijsjes te maken van de smoothie! Schenk de smoothie in een ijsvormpje, zet deze in de vriezer en geniet van je eigen zelfgemaakte smoothie-ijs!