Heerlijk! Lekker tafelen met een goed glas wijn, allemaal kunnen we ervan genieten behalve…… kinderen.

Dagelijks is het voor de meeste ouders weer een strijd om de nodige voedingsstoffen en vooral vitaminen bij hun kids naar binnen te schuiven. 
Gelukkig zijn er manieren om dit net iets makkelijker te maken en het merk Fred heeft hier perfecte voorbeelden van.

 

Met het dinerbord Mr of Mrs Food Face kan je samen met jouw kind het eten vormen als leuke snor, mooie hoed of prachtig kapsel. Het wordt natuurlijk wel heel leuk om je bord leeg te eten als je één voor één een snor, baard, wenkbrauw of oorbel weg kan eten!  

 

Kinderen reageren vaak ook heel goed op een beloningssysteem. Met de Dinner Winner borden van Fred werkt dit perfect! Je kan in ieder vakje een stukje aardappel, vlees en natuurlijk groente doen. Zodra alle vakjes leeg zijn, kan je kind zelf een dekseltje openen bij het laatste vakje waarin een leuke of lekkere beloning gestopt kan worden!

 

Dinner Winner

 

Ook leuk bestek maakt eten voor kinderen ook een stuk interessanter. Het merk Fred heeft een heel leuk besteksetje. De lepel is in de vorm van een wortel en de vork is een konijn. Deze zijn op elkaar te stapelen. Ook het snack en stack bestek is stapelbaar en laat de Lego op de eettafel komen. 

 

Uiteindelijk is de extra tip om kinderen bekend te maken met wat ze eten. Laat kinderen (wel verantwoord en veilig) helpen in de keuken met de set van Le Petit Chef! Zo leren ze geuren, smaken en texturen kennen. Benoem de groenten samen met uw kind en laat ze ruiken, voelen en proeven. Wij verkopen leuke schorten en koksmutsen speciaal voor kinderen. Hiermee willen ze zeker helpen en hopelijk ook wat beter eten!