Levering & Verzendkosten

Levertijd

Als onze site aangeeft dat een product op voorraad is en u plaatst uw bestelling vóór 19.00 uur, wordt uw bestelling altijd dezelfde dag bij PostNL ter verzending aangeboden (bestellingen geplaatst in het weekend worden op maandag aangeboden). Deze termijn geldt wel ná betaling. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Vertraging tijdens verzending

In uw account kunt u zien of uw bestelling verzonden is of nog wordt verwerkt. Als uw bestelling in uw account de status ‘voltooid’ heeft maar u deze nog niet heeft ontvangen, kunt u het beste nog een paar werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen doet PostNL in plaats van 24 uur, enkele dagen over de bezorging van een bestelling. Heeft u uw bestelling 3 werkdagen nadat deze is verzonden nog niet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Om u zo snel mogelijk van dienst te zijn, verzoeken we u vriendelijk uw bestelnummer te vermelden in uw e-mail.

Verzendkosten

Onze verzendkosten voor afleveradressen in België en Duitsland zijn als volgt:

Bestelbedrag Verzendkosten
minder dan € 15,00 € 7,95
vanaf € 15,00 tot € 35,- € 5,95
vanaf € 35,- gratis
 

Bestellingen met een afleveradres in Nederland hebben de volgende tarieven:

Bestelbedrag Verzendkosten
minder dan € 12,50 € 5,95
vanaf € 12,50 tot € 25,00 € 3,95
vanaf € 25,00
gratisWij kunnen alleen bestellingen verzenden naar landen waaruit gekozen kan worden bij het opgeven van uw verzendadres. Het is niet mogelijk bestellingen naar andere landen te versturen.

Bestellingen kunnen uiteraard ook bij ons in de winkel worden afgehaald.

 

Feestdagen

Wij streven ernaar dat uw bestelling ook rond de feestdagen op tijd wordt bezorgd. Wij zijn hiervoor wel afhankelijk van de bezorgtijden van PostNL. Afwijkende bezorgdata zullen wij daarom hieronder plaatsen.

Besteldatum

Bezorgdatum NL

Bezorgdatum BE

za 31 maart

wo 4 april

wo 4 april

2e paasdag 
ma 2 april

wo 4 april

wo 4 april

do 26 april

za 28 april

vr 27 april

Koningsdag
vr 27 april

ma 30 april

ma 30 april

wo 9 mei

vr 11 mei

vr 11 mei

Hemelvaartsdag
do 10 mei

za 12 mei

 

za 12 mei