Basistechnieken

Iedereen begint bij de basis en pas wanneer de basis goed is groei je door. Dit geldt ook in de keuken. De juiste basiskennis zorgt voor plezier, gemak en natuurlijk geweldige resultaten van de beginnende kok. In onderstaande boeken wordt de basis van verschillende onderdelen stap voor stap beschreven. Heeft u moeite met het snijden van een uitje, het bereiden van basis sauzen of beginnende degen dan is een kijkje in deze handige boeken zeker de moeite waard.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Kookboeken over de basistechnieken

Goed koken begint bij de basis. En waar de basis vaak geleerd wordt in de praktijk, is het ook niet onverstandig om eens de theorie door te nemen welke in talloze vormen gebundeld is in hele mooie boeken. Een beginnende kok of hobbykok zal veel baat hebben bij deze boeken welke de basistechnieken haarfijn, stap voor stap, uitlegt. Je hoeft namelijk geen bekende kok te zijn om een lekker en mooi gerecht uit de keuken te toveren. Denkt u eens aan mooi gelijkmatig gesneden groente, een bavaroise op melkbasis of een mooi gebraden stuk vlees. Op het oog lastige handelingen, maar met de juiste techniek een fluitje van een cent.

Niet alleen boeken over de basistechnieken zijn handig, ook boeken welke dieper in gaan over het gebruik van messen of  boeken welke veel voorkomende fouten voorkomen in de keuken zijn onderdeel van ons assortiment. Met het juiste kookgerei, een goed mes en de juiste kennis kom je al een heel eind!

Vandaag besteld is morgen in huis.

Lees meer