Bakken

Door middel van programma's als Heel Holland Bakt is Nederland massaal aan het bakken geslagen. Wat we echter vergeten is dat thuisbakken al decennia lang tot één van de leukste en gezelligste hobbies behoort. Thuis koekjes bakken met oma, taarten maken voor een speciale gelegenheid of experimenteren met chocolade.  De lekkerste taarten en mooiste broden kun je prima zelf maken, maar met behulp van een goed receptenboek ontdek je weer nieuwe uitdagingen, zodat je keer op keer je omgeving en jezelf kunt blijven verrassen.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zoete zondes, maar ook zonder suiker

Zoals gezegd is thuisbakken een hobby die de laatste tijd steeds vaker wordt uitgevoerd. Het zal u dan ook niet verbazen dat er talloze boeken op de markt zijn die tot in detail uitleggen hoe je een perfecte Zeeuwse Bolus of een mooi gevuld brood maakt. Dit neemt echter niet weg dat dit in één keer lukt, maar oefening baart kunst. Zo is het verstandig om bij de basis te beginnen. Ook hiervan bestaan heel veel boeken welke stap voor stap uitleggen hoe je basisdegen en beslagen kunt maken. Als je dit eenmaal beheerst is het tijd voor de volgende stap: taarten en cakes.

Bij taarten en cakes kom je in een categorie waarbij nauwkeurig wordt gekeken naar precisie. Neem je het recept niet secuur genoeg of mist de gelegenheidstaart een belangrijk detail dan sta je al snel voor een dilemma. Let je echter goed dan zal je zien dat het eindresultaat er één is om van te smullen.

Ook aan de mensen met een bepaald dieët of allergie is gedacht, want met boeken als bijvoorbeeld: koolhydraat arm, suiker- of glutenvrij hebben we boeken voor iedereen die graag bakt.

Lees meer