Tafelen

Wat is er nu leuker dan heerlijk tafelen met vrienden of familie? De gezelligheid en het delen van mooie gerechten zorgt ervoor dat het eten alleen nog maar beter smaakt. Dineren met gasten betekent uitpakken en dat wil zeggen dat het verwennen als gastheer of -vrouw kan beginnen. Met luxe couverts tot steakmessen van koeienhoorn imponeert u uw gasten en wordt het een feest op tafel. Of dit nu tijdens een zomerse barbecue of kerstdiner is, het oog wil ook wat!

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van romantisch tot robuust tafelen

Als je met vrienden, familie of samen gezellig aan tafel schuift zorgt een goed en mooi bestek voor een chique uitstraling. Een goed bestek mag dan ook niet ontbreken in uw huishouden. Het bestek van Laguiole, met bijvoorbeeld een heft van koeienhoorn of ingelegd met parelmoer, is er in verschillende prijsklassen en delen aan te schaffen. Niet voor niets is dit bestek en met name de steakmessen favoriet bij veel bourgondiërs vanwege de uitstraling en de kwaliteit van dit Franse merk.

Serveer tijdens uw diner een frisse salade in een mooie robuuste olijfhouten schaal en schenk die mooi op smaak uitgekozen wijn vanuit een karaf. U zult merken dat aandacht aan details tot complimenten zal leiden. Als het dan aankomt op het natafelen en u wilt de gasten verwennen met een luxe kaasplankje, denk dan eens aan de kaasmesjes of tapasvorkjes welke net dat beetje extra aan de avond geven. Ook tijdens een barbecue kunnen deze artikelen een grote toegevoegde waarde hebben. Men eet natuurlijk liever van een mooi bord dan van een plastic bordje. Dien voor de verandering de vers gegrilde spareribs eens op via een olijfhouten plank. U zult merken dat de gasten onder de indruk zijn.

Bent u niet in de mogelijkheid om in onze winkel langs te komen, dan kunt u bij ons online bestellen. Wij besteden veel zorg aan de manier van verzenden en zorgen er dus ook voor dat de artikelen goed zijn verpakt. Vandaag besteld is morgen in huis. En vanaf €25 zelfs gratis bezorgd binnen Nederland.