Pastamachines

Pasta maken is hip! En laten we eerlijk zijn; het is nog veel lekkerder ook dan de zakken die we in de supermarkt kunnen krijgen. Het zelf maken van pasta vergt een hoop tijd, maar je zult merken dat dit uiteindelijk vruchten afwerpt en een belevenis voor de smaakpapillen is. Om het gestuntel en spierballenwerk met een deegroller te vermijden zijn er verschillende gebruiksvriendelijke pastamachines te vinden, welke zelf pasta maken tot één van de leukste bezigheden in de keuken maakt.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

De Ferrari onder de pastamachines

De Atlas 150 pastamachine is de nummer 1 pastamachine ter wereld en dat is niet zomaar. Hij is goed en stevig gebouwd, gaat lang mee, super makkelijk in gebruik en is heel snel schoon te maken. Deze machine geeft je direct de mogelijkheid om 3 pasta vormen te maken, lasagne, fettuccine (6mm) en tagliolini (1,5 mm).  Let er echter wel op dat je het schoonmaken van deze machines (wat ook geldt voor de Imperia Past-a-Fast) niet met water en sop doet. Water en bloem zijn namelijk geen vrienden, dus gebruik ten alle tijden een droge borstel en schone doek. De pastamachines van Atlas noemt men dan ook wel de Ferrari onder de pastamachines.

Verschillende chef koks zoals bijvoorbeeld Jamie Oliver en zijn mentor Gennardo Contaldo willen heel graag aan de wereld laten zien hoe makkelijk pasta maken is. Op het internet staan talloze filmpjes waarin ze dat bewijzen. Probeert u het eens zelf en u zult zien dat het naast heel makkelijk ook nog eens heel leuk kan zijn om al dan niet samen met de kinderen verse pasta te maken.

Verschillende opzetstukken zijn ontzettend handig om in een handomdraai diverse soorten, mooi afgewerkte pasta te kunnen maken. Voor iedere soort is een eigen opzetstuk. Bij de Past a Fast pastamachine wordt een combinatiewals (opzetstuk) geleverd zodat je direct aan de slag kunt met al 4 verschillende soorten pasta: lasagne, spaghetti, tagliatelle en wanneer je werkt met uitstekers, zelfs ravioli. Met het juiste kookgerei is pasta maken een fluitje van een cent, maar dat blijft tussen ons. Buon appetito!

Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 gratis thuisbezorgd.

Lees meer