Kaasmesjes & Botermesjes

Nederland staat natuurlijk al eeuwen bekend om de kaas die we exporteren over heel de wereld. Maar ook zelf genieten we dagelijks van kaas op onze boterham of een lekker belegd stokbroodje. Niet alleen is kaas een populair beleg maar ook smeert men graag een beetje boter op zijn of haar sneetje brood of cracker. Bij Habitas hebben wij daar de ideale mesjes voor!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Boter, kaas en... Mesjes!

Uiteraard kan je voor deze gelegenheden een gemiddeld mes uit de la pakken maar er zit weldegelijk een verschil tussen deze boter- en kaasmesjes. Niet voor niets bestaan er diverse soorten en maten, want door de smeerbaarheid en het vaak non stick materiaal is het veel makkelijker om een lekker stukje brie af te snijden of je verse stukje stokbrood te verlekkeren met bijvoorbeeld zelfgemaakte kruidenboter.

Het verschil in deze mesjes zit hem vaak in de vormgeving, waardoor het veel makkelijker wordt om het smeerseltje of stukje kaas te verdelen. Een mooi stukje brie snij je bijvoorbeeld met een vlak mes welke de mooie lengte heeft van de brie. Wil je echter iets uitsmeren, gebruik dan één van de rond afgewerkte mesjes. Harde kazen snijdt u uiteraard met een sterk mes welke een beetje weerstand biedt, bijvoorbeeld met Parmezaanse kazen. Natuurlijk is Boska één van de beste in Nederland als het om kazen gaat en ons assortiment wordt ook met de dag groter.

Wilt u vrienden, kennissen of familie een leuk cadeau doen dan hebben wij ook diverse setjes kaasmesjes, partymesjes of botermesjes welke je uiteraard kunt bestellen op onze webshop. Zelfs als u vrienden in het buitenland heeft hebben we speciale kaas gerelateerde artikelen in koeien thema of Delfts Blauw. Ook bent u uiteraard van harte welkomen bij onze winkel in de Markthal. Dan kunt u gelijk uw mesjes uitproberen na aanschaf van een kaasje bij één van de verse kaasboeren.

 

Lees meer