Lepels

Voor het mengen van recepturen, het door elkaar spatelen van beslagen, het opscheppen van groentes of het spiegelglad maskeren van een mooie taart. Voor iedere actie in deze categorieën vind je bij Habitas de lepel, spatel of paletmessen naar wens. Kijkt u vooral eens naar mooie merken als Paderno, Sabatier, Joseph Joseph en Sambonet. Ideaal als u naast mooi design ook nog eens de beste kwaliteit zoekt.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glaceren

De banketbakkers en patissiers onder ons zullen het herkennen als één van de meest gebruikte keukentools: het paletmes. Er is echter nog wat onduidelijkheid over wat je hier nu allemaal mee kunt. In de bakkerij wordt deze voornamelijk gebruikt om taarten te maskeren (het insmeren van de taart met creme of slagroom) maar ook wordt deze bij chocoladewerk gebruikt om de chocolade te tempereren of een taart te glaceren (overgieten met chocolade of fondant). Waarom het een mes wordt genoemd verschillen de meningen over, maar bij het gebruik van een paletmes zult u zien dat je er ook makkelijk mee kunt smeren of krokante degen kunt snijden.

Lepels en spatels zijn er natuurlijk in talloze uitvoeringen, dit zult u ook merken bij een kijkje in ons ruime assortiment. Dienen deze varianten dan nog uitleg? We kunnen je er een paar als voorbeeld geven. Wat dacht u van de pannenlikker, ideaal om beslagkommen tot de laatste milligram leeg te schrapen. Of de fish turner waarmee je letterlijk in een handomdraai het mooie stukje vis gelijkmatig gaart aan iedere kant. Uiteraard zijn ook bij deze artikelen diverse materialen te noemen welke ieder weer zijn eigen voordelen heeft. Zo is er het hygiënische siliconen, het makkelijk schoon te maken kunststof (welke ook nog eens bestand zijn tegen kleur overdracht) en natuurlijk RVS welke u ook gewoon kunt gebruiken in onze populaire Woll pannen.

Lees meer