Kruidenpotjes

Kruiden zijn er in talloze varianten en iedere soort heeft natuurlijk zijn kenmerkende geur. Het is belangrijk deze kruiden op een goede, droge en donkere manier te kunnen bewaren, maar laten we eerlijk zijn: het oog wil ook wat! Een kruidencarrousel of kruidenrek is daarom een ideale optie welke ook nog eens mooi op het aanrecht staat.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Heerlijke kruiden, om ieder gerecht de finishing taste te geven!

Het Engelse Cole & Mason is al sinds 1919 specialist op het gebied van peper en zoutmolens. Met meerdere awards op hun naam (voor onder andere ‘ Housewares Innovation’) exporteren zij over heel de wereld aan meer dan zestig landen en zijn ze marktleider in Engeland zelf. Een logisch gevolg was de volgende stap: de kruiden. De carrousels of kruidenrekken waarin de kruiden zitten variëren van 6 tot maar liefst 20 potjes en beschikken over de meest smakelijke gedroogde kruiden. Het kruidenrek en de potjes zijn stijlvol vormgegeven en staan prachtig op uw aanrecht. De verchroomde deksels hebben 3 functies: schudden (meerdere gaatjes), gieten (groot gat), en gesloten. De in totaal twintig kruidenpotjes zijn gevuld met kruiden als: basilicum, korianderzaad, venkel, majoraan, oregano, peterselie, laurier blaadjes, tijm. kaneel, munt, chilivlokken, komijn, dille, paprika poeder, rozemarijn, selderijzaad, Italiaanse kruidenmix, mosterdzaad, salie en provinciale kruidenmix. Op ieder deksel staat aangegeven welk kruid erin zit.

Ook de kruidenpotjes van Mastrad zijn ideaal; dit magnetische bord beschikt over zes (lege) potjes welke naar wens gevuld kunnen worden met verse kruiden om te strooien, maar ook zelfgemaakte kruidenmengsels, aioli of pesto en tapenades kunnen hier in opgeborgen worden. Zo ziet u dat ook op ieder kruidenpotje wel een dekseltje past.

Lees meer