Kookwekkers & timers

Koken is een bezigheid waar je lekker de tijd voor neemt. Op het gemak met vrienden of familie in de keuken staan en tot in de late uurtjes natafelen. Toch is ‘tijd’ een essentieël punt in de keuken wat betreft het garen van bijvoorbeeld een cake, een mooi stuk vlees of een gekookt eitje. Onze kookwekkers en timers zorgen er voor je nooit meer tijd te kort komt of te laat bent.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Time to cook

Uiteraard hebben wij naast ‘normale’ kookwekkers en timers (waarbij je digitaal of via de analoge manier de perfecte tijd af kunt lezen) ook een aantal bijzondere kookwekkers om de perfecte gaarheid te bepalen. Heeft u bijvoorbeeld al gehoord van het razend populaire PiepEi? Hoe werkt het: je doet het PiepEi samen met de eieren in de pan en als je eitje zacht, medium of hard gekookt is gaat het PiepEi drie bekende Nederlandse melodieën afspelen. Wil je een zacht gekookt eitje? Haal ze er dan uit wanneer het PiepEi 'In Holland Staat Een Huis' begint te spelen. Weerklinkt de melodie van 'Twee Emmertjes Water Halen'? Dan heb je een perfect medium eitje! Pas wanneer de wekker 'Het Wilhelmus' begint te spelen dan is het hard gekookte ei klaar om opgegeten te worden. Een hebbedingetje voor toeristen, maar natuurlijk ook leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie in het buitenland. Uiteraard is er ook de basic variant met melodieën: ‘Killing Me Softly’ ‘That’s The Way I Like It’ en ‘Oh Happy Day’.

Mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan is er naast de magnetische kookwekker (welke bijvoorbeeld ideaal is om aan de koelkast of afzuiger te hangen) ook nog de verkleurende eierwekker welke met een kleur aangeeft wanneer de juiste kerntemperatuur bereikt is. Het mag duidelijk zijn, ook wat betreft de kookwekkers en timers moet u bij Habitas zijn.

Lees meer