Koffie & Thee

Koffie en thee zijn twee van de meest gedronken dranken ter wereld. Dit komt voornamelijk vanwege de eenvoud van het klaarmaken van deze twee kruidentrekkers. De aroma’s van talloze soorten koffie en thee zijn herkenbaar en bovendien erg smakelijk. De variaties zijn eigenlijk eindeloos en ook de wijze waarop je thee of koffie zet kunnen variëren van vers gemalen bonen, kruiden of per koffiezetapparaat of een percolator.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Cafetieres, Percolators en Thee-eieren

Met een cafetière kun je goed en gemakkelijk koffie zetten en heb je geen gasfornuis nodig. Doe grof gemalen koffie in de cafetière en laat deze een paar minuten trekken. Hierna trek je het filter naar beneden en duw je de koffie die in het water zweeft naar beneden. Hierna heb je dan ook heerlijk verse koffie. Zorg er echter wel voor dat het water in de waterkoker nét niet meer kookt, dit zou zonde zijn van de koffie.

Koffie gemaakt met een percolator lijkt weer helemaal een opleving mee te maken. Dit komt voornamelijk door het mooie design van huidige percolators en het ouderwetse gevoel van koffie zetten. Met de percolators van Bialetti of Le’Xpress krijg je een goede espresso op je gasfornuis of inductieplaat. Veel mensen vinden het ook een fantastisch apparaat om mee te nemen op vakantie, zodat je ook op reis kunt genieten van verse koffie.

Ook aan de thee liefhebbers is gedacht, want we hebben ook thee-eieren om heerlijke verse thee te kunnen zetten. Losse, verse theekruiden geven meer smaak en uiteraard zijn er ontzettend veel lekkere soorten te krijgen. Van appeltaart thee tot glühwein thee, alles is tegenwoordig mogelijk, dus waarom zouden we daar geen gebruik van maken? Zowel de percolators als de thee-eieren zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Neemt u eens een kijkje in het assortiment of kom langs in de winkel voor een uitgebreide uitleg van één van onze medewerkers.