Afvalemmers

Waar gewerkt wordt in de keuken komt natuurlijk regelmatig afval kijken. Schillen, restanten, papier etcetera. Nu is het gebruikelijk om een afvalemmer in de keuken te hebben, maar er zijn uiteraard ook hygiënische redenen bij het zoeken naar een goede afvalemmer. Wat als u bijvoorbeeld met vuile handen staat, geen ongedierte in de keuken wilt of de zon die schijnt op de bak en stank veroorzaakt? Natuurlijk wil je het liefst ook geen vuile vingers op je mooie RVS afvalemmer. Simplehuman heeft daarom de beste keuze voor ieder huishouden.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Simplehuman helpt u het vuile werk op te knappen!

Wat maakt de afvalemmers van Simplehuman zo ideaal? Simpel, het gebruiksgemak van deze bakken is zeer vriendelijk. Wat te denken van afvalemmers met een speciale sensor, zodat u zo min mogelijk met de bak in aanraking komt in de keuken. Zéker als u met voedsel in de keuken bezig bent wil je dat dit zo hygiënisch mogelijk gebeurd. Op een gemiddelde afvalemmer zitten namelijk al 150 verschillende soorten bacterieën, geen pretje dus! Een afvalemmer met sensor is alleen dáárom al een aanrader. Maar er zijn meer opties te noemen: wat te denken van het Liner Pocket systeem? Snel en eenvoudig uw afvalzak wisselen en nooit meer uw reserve zakken kwijt. De meeste roestvrijstalen afvalemmers van Simplehuman hebben een ingebouwd afvalzak ophangsysteem, het "liner pocket". Wanneer het deksel opgelicht wordt komt een RVS ring vrij die ophoog klapt. Hiermee komt de afvalzak los of kan de afvalzak vastgeklemt worden.

Natuurlijk wil het oog ook wat en zijn de bakken zowel rond als vierkant in een zeer modern design en verschillende kleuren verkrijgbaar. Mooi aan deze bakken is dat ze beschikken over een speciale coating waardoor er geen vingerafdrukken op je glimmende prullenbak terecht komen. Ideaal dus in gezinnen met kinderen.

Vanwege de omvang zijn de afvalemmers alleen op de webshop verkrijgbaar, maar worden uiteraard wel kosteloos thuisbezorgd.