Barbecue

Zodra de eerste zomerse dagen aanbreken gaat het bij de meeste foodies kriebelen: de barbecue mag weer aangestoken worden. Wat is er nou fijner dan met familie en vrienden in de buitenlucht te tafelen en genieten van malse steaks, mooi gegaarde vis of vers gegrilde groenten in de tuin, op het balkon of zelfs de boot? Serveer hierbij een verfrissende cocktail of een goed glas wijn en je haalt ook tijdens de winter, de zomer in huis

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

'It's time to grill!'

Of het nu op de razend populaire Big Green Egg is, de robuuste Yoder Smoker of de rookvrije Lotus Grill -waarmee je zelfs binnen bakken en grillen...Barbecueën blijft een feestje! Het is dan ook niet voor niets dat wij een ruim assortiment aan benodigdheden hebben om deze (vaak zomerse) bezigheid tot één van de leukste bezigheden voor kookfanaten te maken.

Bij Habitas vind je naast diverse grills en barbecues ook divers kookgerei om je collectie barbecue accessoires compleet te maken. Wat dacht u van diverse vleestangen en –pincetten, vleesthermometers, satépennen, cederhouten grillplanken en een ruim assortiment aan Big Green Egg accessoires? Het wordt echter nog veel leuker als de doorgewinterde barbecue fanaat zich gaat specialiseren en uitkomt bij pizzastenen, slowcook schalen of gietijzeren grillroosters.

Mocht u zich echter wat meer willen inlezen in het bezig zijn met de barbecue dan hebben wij ook diverse kookboeken over grillen en de lekkerste recepturen voor zowel de rookoven als op de grill. Natuurlijk snappen wij dat je niet altijd in de mogelijkheid bent om een barbecue direct mee te nemen, daarom verzenden wij via onze webshop vanaf 25 euro gratis in heel Nederland.