web only

Keukenhandboek Snijtechnieken - Marianne Lumb

€ 14,95

Wees de eerste om dit product te waarderen

Niet voorradig

Keukenhandboek Snijtechnieken van Marianne Lumb.

Hardcover kookboek met technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren en uitbenen.

Lees meer
Omschrijving

Details

Keukenhandboek Snijtechnieken van Marianne Lumb.

Technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren en uitbenen.

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste 'ingrediënten' in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschikst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

- Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
- Gedetailleerde foto's en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.
- Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Marianne Lumb is een internationaal vermaarde chef-kok. Ze heeft over de hele wereld - Sydney, Londen, New York - maaltijden bereid voor zowel zakelijke als privé-aangelegenheden. Ze heeft lesgegeven op de Leiths School of Food and Wine (Londen), geeft adviezen over voedsel en is lid van The guild of Food Writers.

Specificaties

Specificaties

Familie Kookboeken
Lengte in cm: 21
Breedte in cm: 21
Aantal pagina's 176
Taal Nederlands
Merk: Veltman Uitgevers
Shoppen bij Habitas is:
Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis
Vanaf €35,- gratis thuis bezorgd
Achteraf betalen
Gratis retourneren

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Keukenhandboek Snijtechnieken - Marianne Lumb