web only

Ik Bak Geweldig, Jij Trouwens Ook - Edwin Klaasen

€ 29,50

Wees de eerste om dit product te waarderen

Niet voorradig

Ik Bak Geweldig, Jij Trouwens Ook van Edwin Klaasen.

Wil je meer weten over bakken dan alleen het volgen van recepten, dan is dit bakboek zeker wat voor jou. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek.

Lees meer
Omschrijving

Details

Ik Bak Geweldig, Jij Trouwens Ook van Edwin Klaasen.

Meer dan alleen recepten
Wil je meer weten over bakken dan alleen het volgen van recepten, dan is dit bakboek zeker wat voor jou. Brood bakken vraagt om kennis. Als je iets doet, moet je weten waarom je het doet. Waarom gebruik je rogge of spelt? Waarom moet deeg een bepaalde temperatuur hebben? En waarom is de duur van het kneden zo belangrijk? Die antwoorden vind je in dit bakboek. En meer. Veel meer. Dat betekent dus zelfs een lesje scheikunde. Ook leer je om fouten in je brood te herkennen. Je leert dat je van alleen meel, water, tijd en liefde een overheerlijk brood kunt bakken. En dat water de beste broodverbeteraar is die er bestaat. Dankzij échte bakkerskennis zul je het mooiste brood ooit bakken.

Interactief
Het boek zit vol multimediale extra’s. Het scannen van QR-codes brengt je bij filmpjes waarin Edwin technieken voordoet en toelicht. Hij benadrukt dat hij met dit boek niet wil aantonen dat hij goed kan bakken. Hij wil juist kennis delen. Kennis die nodig is om goed te leren bakken. Bepaalde vaste uitdrukkingen van de op Twitter en Facebook populaire bakker vind je in het bakboek met een #hashtag aangeduid. Zo kun je snel via jouw social media scannen wat hij er ooit over schreef. Jouw bakervaringen deel je ook met deze #hashtags of via de speciale Facebook-groep Ik bak geweldig, jij trouwens ook. Wie na het lezen nog vragen heeft, stelt ze gewoon aan het #bakkertjezelf. Ook inspiratie delen stelt Edwin bijzonder op prijs. “Zet er wel de #hashtag bij. Zo deel je jouw kennis met anderen. En inspireren we elkaar,” aldus de enthousiaste bakker.


Specificaties

Specificaties

Familie Kookboeken
Lengte in cm: 21
Breedte in cm: 22.5
Aantal pagina's 252
Bindwijze Hardcover
Taal Nederlands
Merk: Bowls and Dishes
Shoppen bij Habitas is:
Voor 20:00 uur besteld is morgen in huis
Vanaf €35,- gratis thuis bezorgd
Achteraf betalen
Gratis retourneren

Klantbeoordelingen

Wees de eerste om dit product te waarderen

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Ik Bak Geweldig, Jij Trouwens Ook - Edwin Klaasen