Placemats

Een mooi design placemat is natuurlijk buiten een hygiënische optie ook heel sierlijk als aankleding op tafel. Het is verstandig om de juiste placemat te zoeken zodat de tafel beschermt blijft tegen vlekken, hitte en kringen op tafel. Maar het is natuurlijk net zo belangrijk dat deze voor een mooie aankleding op tafel zorgt. Neem daarom eens een kijkje in het assortiment voor een passend design.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Placemats voor ieder interieur!

Placemats zorgen er dus voor dat de tafel beschermt blijft, maar we zien deze ook steeds meer terug in restaurants met mooie, sierlijke printen of zelfs een geplastificeerd menu. Een placemat zorgt dus voor dat beetje extra op tafel en zeker met een mooi servies en een perfect bereidde maaltijd bent u gegarandeerd van mooie complimenten.

Het Australische Ladelle is al ruim dertig jaar expert op het gebied van keukentextiel en heeft zich inmiddels ruim vertegenwoordigd op de Europese markt. Aangezien wij als Habitas voor kwaliteit gaan was het ook een logische keuze om deze in ons assortiment op te nemen. De placemats van Ladelle zijn van hoge kwaliteit vinyl en polyester en zijn in diverse designs te verkrijgen. Van mooi barok tot antraciet en zelfs uitgestanste bladeren.

Komt u gerust eens op bezoek in de Markthal waar we méér dan 15 designs aan placemats in onze winkel hebben, zodat u deze kunt bekijken en aanvoelen hoe mooie de kwaliteit is van deze placemats. Uiteraard hebben we ook nog diverse keukenschorten en theedoeken van Ladelle, om uw collectie compleet te maken.

 

Lees meer