Waterkokers

Waterkokers zijn er in allerlei soorten en maten. Van klein tot groot en van modern tot de good old retro look. Maak dan ook een goede keuze aan de hand van uw opties en kijk eens naar welke waterkoker bij uw keukeninterieur past. Geniet hierna van een ideaal op temperatuur geschonken thee, serveer hierbij een vers gebakje en u zult merken dat zelfs het gebruik van een goede waterkoker voor lachende gezichten zorgt.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Welke waterkoker kiest u?

Bij sommige waterkokers, zoals de 1,8 liter waterkoker van Espressions is de temperatuur handmatig in te stellen. Dit is handig voor verschillende soorten thee. Zwarte thee heeft bijvoorbeeld water met een temperatuur van 90 tot 95 graden Celsius nodig, terwijl witte thee 80 tot 85 graden Celsius nodig heeft voor een optimale smaakbeleving. Daarnaast geeft deze waterkoker een subtiel piepsignaal wanneer het water op temperatuur is en heeft hij ook nog eens een handige warmhoud-functie tot maximaal 20 minuten. De waterkokers van Dualit hebben eveneens ideale functies. Wat te denken van een droogkook-beveiliging en een gepatenteerd Whisper Boil systeem, wat inhoudt dat het apparaat zeer weinig herrie maakt. Ook maken de waterkokers van Dualit gebruik van kleuraccenten, waardoor ze zijn aan te passen naar ieders smaak. Dit is vooral fijn omdat deze dan niet misstaan in de moderne keuken.

Zet je graag verse thee dan hebben wij ook hele leuk thee eieren. Niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te doen. Artikelen voor 17.00 uur besteld worden vandaag nog verzonden en vanaf €25 zelf gratis thuisbezorgd.

 

Lees meer