Koffiemachines

Geen beter begin van de dag dan met een lekkere kop verse koffie. Een goed ontbijt in combinatie met de lekkere aromatische geur van gemalen koffie, het zonnetje begint meteen te schijnen. Een perfecte kop koffie is natuurlijk nergens zonder de juiste machine, welke de temperatuur regelt en ook nog eens zorgt voor de juiste maling door middel van een bonenmaler. Is filterkoffie niet helemaal wat je zoekt, dan hebben we ook nog espressomachines en percolatoren. Alles in huis dus, voor een goede kop koffie.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welke koffiemachine kiest u?

Een goed kop koffie zetten hoeft geen moeite te kosten. Dit kan bijvoorbeeld heel goed met de Moccamaster.  De Moccamaster staat wereldwijd bekend als het apparaat wat de beste filterkoffie produceert. De Moccamaster wordt nog steeds met de hand in elkaar gezet en komt uit Amerongen, uit dezelfde fabriek als het beroemde Douwe Egberts. Het grote geheim achter de Moccamaster is het koperen verwarmingselement, daardoor is de temperatuur constant zo’n 92 tot 96 graden celcius. Nederlanders staan bekend om het feit dat ze de koffie graag heet drinken, dat is met de Moccamaster dus geen probleem.  

De Moccamaster is verkrijgbaar in diverse kleuren en is uniek door de sproeikop met 9 gaatjes die het water gelijkmatig verdeelt over de koffie. Het spiraalvormige verwarmingssysteem verwarmd het water snel en zet een volle pot in maar liefst 6 minuten. Een ander vernuftig snufje is de schakelaar die ervoor zorgt dat kleinere hoeveelheden op een lagere temperatuur worden warm gehouden, zo wordt de koffie niet meer te heet en dus ook niet bitter. Bovendien zijn de Moccamasters ook nog verkrijgbaar in een versie met thermoskan. Ideaal dus als u meerdere gasten heeft en de koffie toch op temperatuur wilt blijven schenken.

Al trek gekregen in een verse kop koffie? Vandaag besteld is morgen in huis en vanaf €25 zelfs gratis thuisbezorgd.

Lees meer