Hetelucht friteuses

Frituren staat in de volksmond vaak bekend als 'vet' en 'ongezond' maar frituren hoeft al sinds een jaar of tien niet meer vet te zijn. Dankzij de komst van de airfryer is frituren door middel van hete lucht een gezonde mogelijkheid geworden voor de snackers onder ons. Hierbij werkt u niet meer met vetten en oliën en kan de airfryer zelfs gebruikt worden voor het garen van cakes, vis, vlees en groente.

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in

Love is in the air!

Eten smaakt het lekkerst als er aandacht maar ook liefde bij komt kijken. Heb je trek in een patatje maar ga je toch liever voor een minder vette hap, dan biedt de airfryer uiteraard uitkomst. Een airfryer kun je eigenlijk zien als een hete lucht oven, alleen dan compacter en sneller op temperatuur. Je kunt er bijvoorbeeld ook cakes of broodjes in afbakken. Oók hoef je de snack niet meer om te draaien zoals dat in een oven wel zou moeten en heb je geen last van de frituurlucht die vaak genoeg blijft hangen. Ook goed nieuws voor de Weight Watchers onder ons, want friet en snacks bereiden door middel van de hete lucht friteuse scheelt enorm in de dagelijkse score. 100 gram ovenfriet is namelijk maar 4 punten en zodoende kun je dus toch nog genieten van een lekker frietje of snack.

Een andere super lekkere optie is natuurlijk om eerst zelf je patat te snijden, met bijvoorbeeld een frietsnijder en deze vervolgens zelf af te bakken, verser kan gewoon niet. Vergeet echter niet deze frietjes met een klein beetje olie te besprenkelen, vanwege het nog aanwezige zetmeel.

De hete lucht friteuses van Wartmann zorgen er binnen 20 minuten voor dat u een verse portie frites op tafel heeft staan, maar deze kunnen uiteraard véél meer. Deze airfryers bieden zeven standen: 1. Patat, 2. Varken, 3. Garnaal, 4. Kip, 5. Rund, 6. Vis, 7. Cake. Aan de hand van het handige LCD display kunt u dus ook nog een ruime keuze maken van wat u vandaag wilt maken. Buiten deze standen biedt de timer ook nog een instelbare temperatuurmeter en kan de tijd ingesteld worden tot 30 minuten. En zeg nu zelf, ze zien air fry uit!

 

Lees meer