Betalingsmogelijkheden

U kunt bij ons (afhankelijk van het bestelbedrag en het land waar u woont) op de onderstaande manieren betalen.

iDEAL
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is in de meeste gevallen de makkelijkste manier van betalen.

MisterCash
MisterCash is een online betaalsysteem voor de Belgische markt. Het systeem is vergelijkbaar met iDeal in Nederland.

DIRECTebanking
DIRECTebanking / SofortÜberweisung is een online betaalsysteem gericht op een vijftal landen, namelijk: Duitsland, België, Zwitserland, Oostenrijk en Engeland. Via dit systeem kunt u een online bank overboeking doen, waarvan het resultaat direct beschikbaar is.


PayPal
Met PayPal kunt u online geld overmaken. PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. Uw financiële informatie wordt nooit bekendgemaakt aan de webwinkel.

Overschrijving
U kunt het totaalbedrag aan ons overmaken. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. 

 

De betaalmethoden iDEAL, MisterCash, DIRECTebanking en overschrijving worden voor ons afgehandeld door het bedrijf CURO Payments. Het kan zijn dat u hun naam tijdens het afrekenen en later op uw bankafschrift tegenkomt.