Siliconen mallen

Binnen no time bezig als een ware patissier?
Zelfgemaakte bonbons, gedetailleerde engelen van fondant, sneeuwsterren of slapende baby's. Uitdagende vormen die met de hand tijdrovend zijn of bijna niet te doen qua techniek. Daar komen siliconen vormen om de hoek kijken. Deze vormen maken dit alles veel makkelijker en tijdbesparend. Zo krijg je strakke resultaten en nog snel ook!

Lees meer

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel je voor; je hebt een prachtige taart gemaakt, maar hij mist iets... Details als een parelketting, een lief diertje of misschien een tekst? Met de juiste tools is dit een fluitje van een cent en daar kunnen wij je bij Habitas uiteraard mee helpen. Ons uitgebreide assortiment aan siliconen mallen helpt je namelijk om taarten, gebak of koekjes er nog beter uit te laten zien. Doordat deze mallen van silicone zijn kunnen ook de meest lastige decoraties snel en eenvoudig gemaakt worden. Vul de mal met fondant of chocolade, laat deze uitharden en voila!

Zit de juiste mal er niet bij? Van het merk Sillicreations verkopen wij ook setjes om zelf mallen te maken. Misschien heb je ergens nog een mooi beeldje staan of een medaillon die perfect bij het gebak zou passen. Dan kun je daar nu zelf een mal mee maken en hem dan ook vaker gebruiken. Wanneer het figuurtje wat je wil maken niet per sé 3D hoeft te zijn kun je ook altijd nog kijken tussen onze uitstekers.

Lees meer