Bloemen & blaadjes

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. RVS uitsteker van een klavertje vier van Städter, maak leuke decoraties of koekjes in de vorm van een klaver!
  web only
  € 2,70

  Handige uitsteker van Städter. Maak een geluks klavertje vier van fondant of marsepein met deze fijne uitsteker!

  Je kan de uitsteker ook gebruiken om koekjes mee uit te steken!

  Formaat: 7 cm

  Meer Informatie
 2. Metalen uitsteekvormpje klaverblad van Stadter. Kleine uitsteekvorm van een klaver voor het maken van decoraties van marsepein en fondant.
  web only
  € 1,80

  Metalen uitsteekvormpje klaverblad van Stadter.

  Kleine uitsteker van een klaver voor het maken van decoraties van marsepein en fondant.

  Formaat: 4.5cm

  Meer Informatie
 3. RVS uitsteker blad van Städter. Maak lekkere koekjes of decoraties van fondant en marsepein voor het decoreren en versieren van een taart!
  web only
  € 2,95

  Uitsteker RVS blad, groot, van Städter.

  Leuke metalen uitsteker voor het maken van een herfstblad. Maak heerlijke koekjes of gebruik de uitsteker om decoraties van marsepein en fondant te maken. Creeër de leukste taarten en koekjes door ze te decoreren en versieren!

  Formaat: 9cm x 6cm

  Meer Informatie
 4. RVS uitsteker esdoorn blad van Städter. Maak koekjes of decoraties van marsepein en fondant voor het decoreren en versieren van taart en cupcakes!
  web only

  Uitsteker RVS - esdoorn blad - 7.5cm - Städter

  € 2,99

  Uitsteker RVS esdoornblad van Städter.

  Metalen uitsteker van een esdoorn blad. Maak lekkere koekjes of gebruik de uitsteker voor het maken van decoraties van marsepein en fondant. Creeër de leukste taarten, cupcakes en koekjes door ze te decoreren en versieren!

  Formaat: 7cm x 7xcm

  Meer Informatie
 5. RVS uitsteker eikenblad / herfstblad van Städter. Maak koekjes in de vorm van een blaadje of decoraties van fondant en marsepein voor het decoreren en versieren van een taart!
  web only
  € 2,70

  Uitsteker RVS eikenblad / hefstblad van Städter.

  Metalen uitsteker van een blaadje. Maak heerlijke koekjes of gebruik de uitsteker voor het maken van decoraties van marsepein en fondant. Maak leuke taarten en koekjes door ze te versieren en decoreren!

  Formaat: 8cm x 3cm

  Meer Informatie
 6. Uitsteker RVS madelief / bloem, 4.5cm, van Städter. Voor het uitsteken van koekjes in de vorm van een madeliefje, en het decoreren en versieren van taart en cupcakes met fondant en marsepein.
  web only
  € 2,70

  Uitsteker madeliefje / bloem van Städter.

  Schattige metalen uitsteker om madeliefjes mee te maken. Gebruik de uitsteker om lekkere koekjes te maken, of leuke decoraties van marsepein en fondant.

  Formaat: 4.5cm

  Meer Informatie
 7. Uitsteker RVS tulp bloem, 7cm, van Stadter. Voor het uitsteken van koekjes, en het decoreren en versieren van taart en cupcakes met fondant en marsepein.
  web only
  € 2,95

  Uitsteker RVS tulp van Städter.

  Mooie stevige metalen uitsteker om mooie tulpen uit te steken. Gebruik de uitsteker om bloemen koekjes te maken, of maak decoraties van marsepein en fondant. Creeër prachtige taarten, cupcakes en koekjes door deze te decoreren en versieren!

  Formaat: 6cm x 4.5cm

  Meer Informatie
 8. Set van 7 uitstekers - bladeren / blaadjes - Kitchen Craft
  € 11,95

  Set van 7 verschillende bladeren uitstekers van Kitchen Craft.

  Gebruik de uitstekers op marsepein of fondant om blaadjes te creeëren waarmee je je taart of cupcakes mee kunt decoreren. Je kunt de uitstekers ook gebruiken om kleine koekjes uit te steken.

  Meer Informatie
 9. Metalen uitsteker / uitsteekvorm van een edelweiss bloem, 4 cm groot, van Städter.
  web only
  € 1,80

  Metalen uitsteker van Städter.

  Maak een mooie edelweiss bloem van marsepein of fondant met deze fijne uitsteekvorm, of gebruik de vorm voor het uitsteken van koekjes!

  Formaat: 4 cm

  Meer Informatie
 10. RVS uitsteker waterlelie / blad van Städter. Maak lekkere koekjes of decoraties van fondant en marsepein voor het decoreren en versieren een prachtige taart!
  web only
  € 2,99

  Uitsteker RVS waterlelie / blad van Städter.

  Leuke metalen uitsteker voor het maken van een blad. Maak heerlijke koekjes of gebruik de uitsteker om decoraties van marsepein en fondant te maken. Creeër de leukste taarten en koekjes door ze te decoreren en versieren!

  Formaat: 8cm x 8cm

  Meer Informatie

Rooster Lijst

Stel een Oplopende Directie in
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3