Gereedschap & Tools

Net zoals in de keuken valt of staat een goede en plezierige dag bakken met het kiezen van het juiste kookgerei. Het is niet makkelijk om de juiste gereedschappen of tools te vinden, zeker niet als je net begint met het bakken van taarten. Uiteraard weet de professionele thuisbakker wat hij nodig heeft en kunnen wij zowel de amateur als professional helpen de juiste keuze te maken om het bakken nóg leuker te maken dan het al is.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het juiste gereedschap voor een ideale bakervaring

Het bakken van taarten en gebak is een leuke bezigheid, maar wat als er nog gereedschappen ontbreken in de keuken om bepaalde handelingen te verrichten? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar het juiste spuitmondje voor uw spuitzak? Dan bieden wij meer dan zestig soorten en maten. Spuitzakken van katoen voor warme of stevige beslagen, wegwerp spuitzakken voor slagroom of spuitmondjes voor de perfect gespoten pommes duchesse of een mooie botercreme garnering op een vers gebakken cupcake.

Wil je een taart zo glad mogelijk maskeren? Dan hebben wij diverse paletmessen om je taart er als een spiegel uit te laten zien. Van gebogen tot rechte paletmessen in groot en klein. Ben je echter meer van de decoraties en het gedetailleerde marsepein en –sierwerk dan kan je op onze webshop ook nog terecht voor diverse tools om te modelleren of marsepein en fondant uit te rollen.

Ook de populaire taart en kookringen zijn een gewild gereedschap welke we in diverse formaten hebben. Zelfs roomhoorn mallen tot en met taartzagen, kwasten, taartscheppen en poedersuikerstrooiers behoren tot ons standaard assortiment. U merkt het al, bij Habitas bent u op het goede adres voor een perfecte dag in de keuken.