Bak ingrediënten

Waar men in de kokswereld al snel uit ‘de losse pols’ kookt, zo nauwkeurig is de banketbakkerswereld. Het kan soms maar een gram of procent schelen en het receptuur of eindproduct mislukt. Natuurlijk wordt er in de driesterren wereld ook secuur gekeken naar de juiste hoeveelheden, maar een soep breng je over het algemeen makkelijker op smaak dan een cake receptuur. Zodoende helpen wij je graag op weg met de juiste bakmixen, kleurstoffen en marsepein.

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ingrediënten voor alle creaties

Ondanks de kennis die veel thuisbakkers in huis hebben, blijft het belangrijk dat je de juiste ingredïenten kiest om de optimale smaak of het perfecte eindproduct te creeëren. Of je nu op zoek bent naar mixen voor donuts, speculaas of de populaire potten van Andere Koek voor Thuis welke nog een simpele toevoeging nodig hebben voor een heerlijk eindproduct. Bij Habitas bieden we een ruime sortering van de beste ingrediënten voor de thuisbakker die op die regenachtige zondag of een zomerse namiddag graag in de keuken aan de slag gaat.

Taarten en gebak als eyecatcher

Natuurlijk wil het oog ook wat, in dat geval hebben we talloze kleurstoffen, fondant of marsepein geselecteerd zodat je de mooiste kleurvariaties kunt toepassen op je gebak, koekjes en taarten. Zeker bij het maken van verjaardagstaarten of bruidstaarten is het essentieel dat je met de beste producten werkt voor een mooi eindresultaat en natuurlijk om de opdrachtgever te vriend te houden. Als kers op de taart kent het assortiment aan bak ingrediënten ook nog een groot deel decoratie materiaal. Van suikerdecoraties en glitterpoeders tot decoratiegel en eetbare mist spray.

Uiteraard bieden wij in ons filiaal in de Markthal de nodige van deze artikelen aan, het aanbod is echter zo groot dat de webshop uitkomst biedt voor al uw benodigdheden. Deze worden dan ook vanaf 25 euro gratis bij u thuis bezorgd.